MrekuIIi! 22-vjeçarja lind katërnjaket identike pas shumë vuajtjesh: Jam bekuar nga Zoti!

Lajme nga Bota


Bethani dhe Tim janë një çift i ri kanadez, të cilët një vit pasi u martuan vendosën që të bëheshin me fëmijë. Por një surprizë u ndodhi.


Teksa bëri vizitën te mjekët, gruaja zbuloi se nuk priste një fëmijë por katër dhe të katërta ishin vajza. Por më shumë se vetë çifti i ri më shumë u habitën mjekët. Të katër vajzat ishin binjake indektike.

Bethani, 22 vjeç dhe Tim Webb, 23 vjeç nuk e prisnin të kishin kaq fëmijë në këtë mosh të rinj. Të lindësh katër binjake identike është një gjë që ndodh shumë rrallë. E reja thotë:
Jam bekuar nga Zoti, për mua kjo është një mrekulli.”

Shumë ndihma u mblodhën për çiftin e ri për t’i ndihmuar për rritjen e vajzave të tyre. Më poshtë po sjellim edhe fotot e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *