Motrat Mustafa kurrë nuk janë dukur më moderne

Lajme nga Bota


Sahidja e Safetja janë dyshja e famshme e muzikës folklorike dhe popullore që prej vitesh pëlqehen shumë nga publiku.

Kjo kohë e ka paralizuar edhe aktivitetin muzikor të motrave Mustafa, të cilat si e gjithë estrada janë në pauzë të gjatë.
Këtë periudhë, Sahidja e Safetja kanë realizuar disa projekte të vogla, por që u pëlqyen mjaftë, shkruan “Kosovarja”.

Motrat, ishin së fundi të ftuara edhe tek Rudina Magjistari dhe stili i tyre ishte tejet modern. Ato, ngjajnë mjaftë të rafinuara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *