Moti i keq/ Jepet njoftimi më shumë rëndësi për shoferët shqiptar: JU LUTEMI MOS…

Lajme nga Bota


Nisur nga moti i keq me reshje të dendura shiu në shumë zona të vendit, Pol icia Rrugore deklaron se ‘ka shtuar prezencën e shërbimeve në të gjitha akset rrugore dhe apelon për të gjithë drejtuesit e mjeteve të bëjnë kujdes të veçantë, pasi ka prezencë të ujit në disa rrugë’.

NJOFTIMI
Drejtuesit e mjeteve të mos qarkullojnë me shpejtësi, të mos kryejnë manovra apo parakalime të gabuara, të vendosin rripin e sigurimit dhe të mos përdorin celularin gjatë drejtimit të mjetit. Drejtuesit e motomjeteve të vendosin kaskën mbrojtëse, ata të bicikletave të ndriçojnë biçikletën gjatë udhëtimit dhe në rast reshjesh të dendura të ndërpresin lëvizjen deri në qetësimin e motit, që të mos rrezikojnë jetën e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *