Morti nuk paska fund/ Covid-19 i merr jetën dy motrave brenda një dite

Lajme nga Bota


Ato humbën jetën brenda disa orësh nga njëra-tjetra pasi kishin kaluar tërë jetën së bashku. Dy motra të moshuara nga Manerbio në Itali, ishin shtruar në spital për disa ditë në të njëjtin repart dhe së bashku u larguan brenda vetëm dymbëdhjetë orësh. Pas një cere monie të përbashkët, të dy u v arrosën në va rrezat e fshatit.


Sorelle inseparabili: Pierina e Angela muoiono a poche ore di distanza nello stesso reparto

Pierina dhe Angela Carrera ishin 93 dhe 88 vjeç. Së bashku me motrën e tyre Luigina, ata ishin të vetmit të mbijetuar të një familje shumë të madhe të përbërë nga shtatë vëllezër dhe motra. Ato ku rrë nuk u martuan, duke ia kushtuar jetën e tyre punës dhe familjes, shkruajnë mediat italiane.

Të dy motrat kishin punuar për vite në të njëjtën fabrikë. Pierina ishte punëtore, Angela në vend të kësaj punonte si nëpunëse. Një pikë referimi në familje dhe për shumë nipërit dhe mbesat, dy motrat Carrera ishin gjithashtu të njohura brenda komunitetit lokal.

Dy motra vërtet të lidhura nga një lidhje e thellë, e cila i ka bashkuar gjatë gjithë jetës së tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *