Momenti kur Arjan Sala futet në magazinën që kishte mar rë fla kë, shpëtoi 25 jetë dhe dha shpirt

Lajme nga Bota


Momenti kur Arjan Sala vrapon për të shpë tuar kolegët e tij është kapur nga kamerat e sigurisë së qendrës tregtare.


32-vjeçari, shef i sigurisë në qendrën tregtare, hyri në magazinën ku ra zjarri dhe pasi shpëtoi 25 persona, u bl lok ua mes f lak ëve dhe hu mbi jetën.

Arjan Sala ishte shefi i rojeve të sigurisë, i cili bëri të mundur nxjerrjen e 25 punonjësve që punonin për sigurinë e godinës. Në momentet e fundit, ai është bl lokuar në katin -1, pasi flakët sh përthyen.

Humbi jetën mes flakëve, ja momenti kur Arjan Sala merr lajmin për zjarrin në magazinë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *