Mjeku Pipero U Lutet Shqiptarëve: Nëse Doni Që Të Mos Përhapet Më, Mos Bëni….

Lajme nga Bota

Mjeku Pëllumb Pipero thotë se mby’llja totale e vendit nuk është zgjidhje ndaj sipas tij ajo duhet shm’angur.

Sipas mjekut, duhet të respektohen masat si: higjena, distanca dhe shmangja e grumbullimeve.


“Unë nuk jam ekspert i fushës, në opinionin tim asnjëherë smë ka shkuar në mendje se një mby’llje. Ka shumë mënyra të tjera kufizuese. Mby’llja e plotë sado efikase të jetë nuk është zgjidhje. Ajo mund të vijë por nuk është mby’llja zgjidhja. Zgjidhja është respektimi i protokolleve dhe masave paran’daluese. Mbajtja e maskës dhe reskeptimi i distancës, higjiena dhe shmangia e grumbullimeve në çdo mjedis.

Një masë e arsyeshme që numri i grumbullimeve të jetë në 10. Mo’srespektimi i protokolleve veçanërisht në bare, ku numri i personave dhe karrigeve është më i madh sesa rekomandimi dhe mosha që frekuenton këto lokale”, ka thënë Pipero.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *