Mjekët I Kanë Hequr Shpresat Vajzës 5 Vjeçe Dhe Duan Ta Lënë Të Japë Shpirt/ Nëna Rrëqeth: Le Mos Të Flasë E Ecë, Le Të Marr Frymë Me Pompë Nëse Zoti Do Ta Mbaj Ashtu Në Shtëpi Do E Bëj

Lajme nga Bota


Mjekët i kanë hequr shpresat vajzës 5 vjeçe dhe duan ta lënë të japë shpirt/ Nëna rrëqeth: Le mos të flasë e ecë, le të marr frymë me pompë nëse Zoti do ta mbaj ashtu në shtëpi do e bëj


Mjekët i kanë hequr shpresat vajzës 5 vjeçe dhe duan ta lënë të japë shpirt/ Nëna rrëqeth: Le mos të flasë e ecë, le të marr frymë me pompë nëse Zoti do ta mbaj ashtu në shtëpi do e bëj

Një grua nga Angli po kalon momentet më të vështira. Ajo është duke u munduar të shpëtojë vajzën e saj.Mjekët i kanë hequr çdo lloj shprese vajzës së tyre se do të jetojë, por ajo i ka hedhur në gj yq për këtë gjë dhe po mundohet.

Një gjykatë në Britaninë e Madhe do të sqarojë nëse mjekët mund të lënë një vajzë pesë vjeçare të sëmurë të v d esë. Nëna e Pippa e vogël, Paula Parfitt, mbron veten kundër vendimit të mjekve.

Ata e kanë trajtuar vajzën 5 vjeçe për dy vite dhe i kanë hequr çdo lloj shprese për të jetuar. Një grip i ka sh kaktuar Pipës dë mtime të mëdha në tru dhe ajo nuk ka asnjë mundësi që të jetojë dhe nëna nuk beson këtë.

Nëna e Pippa kërkoi që 5- vjeçarja të bënte një trak eotomi dhe të lidhej me një ventilator të lëvizshëm në shtëpi. Nëna tha:

Unë nuk do të heq dorë nga ajo. Nëse ka ndonjë mënyrë që ajo të vijë në shtëpi, atëherë kjo është ajo që Zoti do të dëshironte.

Po mjekët thonë se kjo gjë do ta bëj Pipën e vogël vetëm të vuaj dhe asgjë më shumë se kaq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *