Mjekët e Pogradecit menduan se foshnja lindi pa jetë dhe e futën në kuti, aty dha shpirt

Lajme nga Bota


Janë detaje të trishta ato që vijnë nga ngjarja e ndodhur pak ditë më parë ku një foshnjë humbi jetën në maternitetin e Tiranës, pasi ishte transportuar aty pas lindjes nga qyteti i Pogradecit.

Ditën e sotme pol icia ka vënë në ndjekje pen ale mjeken që e asistoi në maternitetin e Pogradecit, për mjekim të pali gjshëm pas lindjes. Por tashmë zbulimi i historisë së vërtetë të ngjarjes nxjerr në pah një anë tjetër të ngjarjes.


Pas lindjes së parakohshme mjekët në Maternitetin e Pogradecit duke parë që fëmija nuk qante kanë menduar se ka lindur i pajetë. Por në fakt nuk ka rezultuar kështu.

Foshnja ka lindur 24 javëshe, dhe në kartelë është shkruar si ab ort.

Pas lindjes fëmija nuk ka qarë dhe stafi e ka vendosur në një kuti duke e konsideruar pa jetë. Pas pak orësh, një nga familjarët ka hyrë në dhomën ku mbahej fëmija dhe e ka dëgjuar të qajë. Menjëherë e kanë nisur në Tiranë por fëmija nuk ka mundur të jetojë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *