Miranda Hashani duket perfekt me fustanin e kaltërt

Lajme nga Bota


Fustani i kaltër e bën të duket perfekte Mirandën.

Miranda Hashani mbetët një fytyrë e njohur tek publiku.

Ajo me përkushtimin që ka në karrierë , gjithmonë dallohet me punën që bën, shkruan Kosovarja.

Po ashtu Miranda komentohet edhe rreth stilit perfekt,, duke shkëlqyer çdo herë.

Me fustanin e bukur dhe nuancë të theksuar, shikojeni sa shumë shkëlqen ajo në imazhin e postuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *