Mimoza dhe Shkumbini tregojnë pse nuk kanë bërë dasmë

Lajme nga Bota


Së fundmi, Mimoza Mustafa ka treguar se cilat janë ‘5 datat’ më të rëndësishme në jetën e saj.

Përballë Liberta Spahiut, këngëtarja tregoi se ajo dhe burri i saj Shkumbin Kryeziu u martuan për interes dhe përveç kësaj rrëfeu se pse nuk kanë bërë dasmë.

Në videon më poshtë ju mund të kuptoni shumëçka rreth Mimozës – jetës dhe karrierës së saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *