Miku i Arjan Salës na rr ëqethi mishin me fjalët e tij: Ike në lule të rinisë…më le vetëm O Zot pse?

Lajme nga Bota


Pas disa ditësh kërkime nga zj arrfi kësit dhe shërbimet e po licisë, trupi i pa j etë i 32-vjeçarit Arjan Sala u gjet mbrëmë vonë.


Shpëtoi 25 persona nga zjarri në qendrën tregtare, pas 45 orësh, ende asnjë shenjë nga Arjan Sala – Top Channel“Po me di gjet zemra o vëllai im që akoma s’të kanë nxjerr nga rrënojat e vatrës së zjarrit.

Oooo zoooot ca më kë bërë o zooot ca më ke bërë kaq i ri më le vetëm edhe në f und ti dole hero ne zemrën time do jeshë gjersa të v des edhe kur të iki do iki me mendje tek ti më ike më le vetëm para kohe. Pas disa orësh kërkime nën rr ënoja trupi jot u gjet….”, shkruan Edmond Sala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *