Mijëra e mijëra miliona/ Do mbeteni pa fjalë kur të lexoni sa lekë ka fituar Elvis Naçi nga video me hallet e shqiptarëve: Kush jep Zoti ia shton!

Lajme nga Bota


Mijëra e mijëra miliona/ Do mbeteni pa fjalë kur të lexoni sa lekë ka fituar Elvis Naçi nga video me hallet e shqiptarëve: Kush jep Zoti ia shton!

Elvis Naçi li ve në em ision bën tran sparenc dhe tregon sa para merr nga yo utu be brenda një vitiVarësisht punën që ai bën fitimet e tij varijojn nga 80-87 mijë dollar në vit.

Ai në em isionin e tij Shqipëtaret per shqipëtarët thotë :

‘ Jepni nga pak sepse Zo ti do të na i shtojë dhe m’ka bëre pershtypje në muajin nëntor unë kam fituar 10mije e 39 dollar, Është fakt se kush jep Zo ti ia shton’. Ai tregon se në vitin 2020 ka fituar 87 mijë dollar bashk me kom paninë që e menaxhon kan alin e tij në youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *