Mihrije Braha po kalon ditë të vështira: Kam dyshime se Naimi është infektuar me koronav,irus po presin përgjigjen e analizave

Lajme nga Bota


Mihrije Braha po kalon ditë të vështira: Kam dyshime se Naimi është infektuar me koronav,irus po presin përgjigjen e analizave

Mihrije Braha dhe Naim Abazi kanë qenë në një lidhje me “Skype” tek emisioni Rudina ditën e djeshme.


Ata nuk kanë mundur të ishin prezentë në studio, pasi për shkak disa simptomave për Covid që Naimi ka ndjerë, janë izoluar në shtëpi dhe po presin rezultatin e tamponit.

Ndërsa Mihrija u shpreh se do vendosë ta bëjë testimin varësisht nga rezultati i ai të Naimit.

Mihrije Braha dhe Naim Abazi mungojnë në emision: Dyshojmë për Covid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *