Mihrije Braha Jep Lajmin E Mirë: Unë Dhe Naimi U Sh Ëruam Nga K Oronavirusi, Jemi Mirë Tani

Lajme nga Bota


Mihrije Braha jep lajmin e mirë: Unë dhe Naimi u shëruam nga k oronavirusi, jemi mirë tani


Munguan në emision pasi d yshuan se ishin të inf ektuar me Covi d-19. Pasi dolën pozitiv në këtë s ëmundje, Mihrije Braha dhe Naim Abazi u iz oluan dhe qëndruan në shtëpi.

Mirëpo, përmes një njoftimi të bërë në rrjetet s ociale, ata treguan se tashmë janë shë ruar nga k oronavirusi.

“E kaluam” ishte shkrimi që Mihrija ia la një fotoje ku shihet me Naimin, mjaft të lumtur dhe të qeshur.
Çifti pritet t’u kthehet angazhimeve që lanë në gjysmë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *