Mihrija duket si vajzë e re me këtë paraqitje

Lajme nga Bota

Mihrija duket si vajzë e re me këtë paraqitje

Mihrije Braha është një këngëtare e njohur në mediat rozë.

Duke qenë një femër me stil të veçantë, ajo mbetët gjithmonë e veçantë, shkruan “Kosovarja”.

Me kompletet që ka veshur, dhe grimin që e ka rregulluar këngëtarja duket perfekte dhe si vajzë e re.

Për më shumë, shikojeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *