Mevlani i bëri këngë po Ledjana ka marrë dhuratë e veçantë në mes të natës/ Ja çfarë i kanë çuar në shtëpi

Lajme nga Bota


Mevlani i bëri këngë po Ledjana ka marrë dhuratë e veçantë në mes të natës/ Ja çfarë i kanë çuar në shtëpi


Pas hyrjes së saj në “Përp uthen”, Ledjana është kthyer në një nga vajzat më të k omentuara dhe sidomos për këngën që i kushtoi Mevlani, gjest i cili nxi ti edhe d ebate me Antonelën.

Pas këngës së Mevlanit, Ledjana ka marrë një tjetër su rprizë r omantike. Ajo ka p ostuar në Inst astory një kuti me trëndafila të kuq dhe rozë që formojnë shkronjën e parë të emrit të saj.

Ledjana nuk e ka bërë të ditur se kush ia ka dërguar dhuratën, por mbetet ta zb ulojmë në puntatën e rradhës në “Përp uthen”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *