Mësuesja 42 vjeçare jep shpirt nga Covid-19, të gjithë studentët e saj e donin shumë por ajo nuk ia doli dot

Lajme nga Bota


Donna Coleman, 42 vjeç, ishte një mësuese mjaft e dashur për të gjithë. Ajo dha shpirt nga Covid.

The inspirational lecturer worked at Burnley College
Familja e saj besonte se ajo do t’ia dilte duke qenë një grua e re dhe gjithmonë duke qenë një luf tët are.
Donna ishte një lektore në Burnley College.

Mësuesja për herë të parë doli pozitive me Covid më 14 dhjetor pasi filloi të ndihej së murë disa ditë më parë.
Burimi: The Sun/ Marrë nga Revista Ora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *