Mes humorit dhe dashurisë, Ermal Mamaqi ndan pazëllin më të bukur të jetës

Lajme nga Bota


Ermal Mamaqi dhe Ami janë një nga çiftet më të njohura të estradës sonë.


Ermali dhe partnerja janë mjaft aktiv në rrjetet sociale por kur vjen momenti për të treguar më shumë rreth familjes mundohen të jenë sa më të rezervuar.
Në mbrëmjen e sotme Ermali nuk i ka rezistuar portretit të ëmbël familjar dhe ka vendosur ta ndajë me të gjithë ndjekësit.

Në njërën nga foto shfaqet Ermali me Amin në versionin më serioz që ai mund të bëjë.
Në një foto tjetër ai publikon familjen e plotë, ku sekreti dashurisë së tyre në çift dhe familje duket se është humori dhe buzëqeshja

Pandemi e ka kufizuar çiftin në të gjitha aktivitetet e tyre megjithatë sapo situata të letësohet pritet një shpërthim nga ana e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *