Merret Një Vendim I Papritur Për Pagat Në Këtë Sektor!

Lajme nga Bota

Zëvendësministri i Financave, Agim Krasniqi ka paral ajmëruar uljen e pagave në sektorin publik.Krasniqi ka thënë se për të shp ëtuar sektorin privat në Kosovë, ai ka një ide tjetër, që nuk përjashton mundësinë e uljes së pagave në sektorin publik.Ai ka thënë se Qeveria duhet të vendosin nëse duhet t’i zvogëlojnë subvencionet, grantet në bujqësi apo pagat në sektorin publik.


Prandaj sipas tij nuk përjashtohen asnjë mundësi që të ketë zvogëlime/ulje në këto sektorë.“Ne duhet tash të vendosim a duhet t’i zvogëlojmë shpenzimet në inv estime, a duhet t’i zvogëlojmë shpenzimet në subvencione e që nuk ka mundësi se janë të gjitha obligime l igjore. A duhet t’i zvogëlojmë subvencionet dhe grantet në bujqësi, a duhet t’i zvogëlojmë investimet publike apo duhet t’i zvogëlojmë edhe pagat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *