Merkel Me Lot Në Sy: “Sot Ndoshta Është Hera E Fundit Që Ju Drejtohem Në Prag Të Vitit Të Ri”

Lajme nga Bota

Angela Merkel ka mbajtur fjalimin e saj të fundit të Vitit të Ri drejtuar kombit si k ancelare gjermane.


“Më lejoni t’ju them diçka personale në fund: do të ketë zgje dhje parlamentare për nëntë muaj dhe unë nuk do të kandidoj përsëri.

Sot është ndoshta hera e fundit që ju drejtohem në prag të Vitit të Ri”, tha Merkel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *