Mërgimtari i qon selam Valon Syles: Nashta jam gërrnaq, po pare kom

Lajme nga Bota


Një mërgimtar ka postuar një fotografi i rrethuar me para në një hotel.

I njëjti ka shkruar se këtë po e bën për t’iu kundërpërgjigjur gazetarit Valon Syla për deklaratat e tij për diasporën.

“Unë jam gërrnaq dhe kom pare, tani po flej në Hotel”, ka shkruar ai ndër të tjera në postimin e tij.

Kujtojmë se gjatë vitit të kaluar gazetari Valon Syla ishte sul.muar për shkak të disa deklaratave të tij për mërgimtarët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *