Mërgimtari i njohur i tiktokut në zi, humb рerѕonin e daѕhur

Lajme nga Bota


Mërgimtari i njohur i TikTok-ut, Rasim Avdyli,i i cili u bë i famashëm kohëve me të dashurën e tij gjermane, me videon e tij të fundit ka pikëlluar të gjithë ndjekësit e tij.


Ai shihet së bashku me të dashurën e tij gjermane, duke bërë lutje pranë va rrit të një miku të tij.


“E more Allah që po të lutna, bonja dritë këtij vëllait, ku osht vendi më i mirë ço vëllaun tonë”, dëgjohet duke thënë mërgimtari panë varrit të tij, ku më pas i vendosë lule dhe e ujitë varrin, shkruan pemajetes.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.