“Melek” dhe “Halili” fejohen

Lajme nga Bota

Fejohet “Meleku” dhe “Halili”.

Aktualisht është duke u transmetuar njëri prej serialeve më të shikuara në Turqi, “Emri im është engjëll”.

Ata të cilët janë duke e ndjekur po presin se si do të zhvillohet ngjarja tutje, shkruan rtv21.tv.

Episodat në vazhdim do sjellin momente të lumtura në dy familjet kryesore të serialit. “Meleku” shërohet nga kanceri dhe jeton ditët më të lumtura me familjen e saj.

Gjatë epizodave në vazhdim ”Meleku” do i thotë po propozimit të “Halilit” për fejsë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *