Meda shkon me pushime në Stamboll, do habiteni se sa të bukur e ka gruan

Lajme nga Bota


Meda shkon me pushime në Stamboll, do habiteni se sa të bukur e ka gruan


Kënëgtari i njohur Kosovar ka ditë që ka filluar pushimet e tij me bashkëshorten. Meda dhe Lulja kanë shkuar për të vizituar Stambollin e bukur, meqë raste kohë pas kohë po ndajnë imazhe e video nga atje.

E foton e fundit që e solli këngëtari shihet se e ka shtrënguar fort Lulen për beli. Ka fr ikë ngase Stambolli i madh apo e bëri nga dashuria? Sidoqoftë çifti po duken shumë të këndshëm, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *