Meda ndan një moment të bukur me familjen

Lajme nga Bota


Meda është një ndër fytyrat që tërheqë shumë vëmendje rreth jetës familjare.

Ai me postime të ndryshme, gjithmonë qëndron në krye të mediave rozë, shkruan “Kosovarja”.

Pasi që shetiten në vende të ndryshme, ai dhe Lulja ndajnë momente të shumta për ndjekësit që kanë.

Edhe sot, në këtë ditë vikendi ata bashkë me fëmijët shihen që kanë vizituar një vend të mrekullueshëm.

Për më shumë, e dëshmon imazhi në vijim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *