MEDA ME TËRË FAMILJEN E TIJ FUTEN NË NJË KUTI KARTONI, Ç’PO NDODH ME TA?!

Lajme nga Bota


MEDA ME TËRË FAMILJEN E TIJ FUTEN NË NJË KUTI KARTONI, Ç’PO NDODH ME TA?!


Për çdo vit këngëtari Meda tashmë e ka bërë si traditë që të bëj fotosesion me familjen e tij, shkruan “InfoKosova”.

Por, ky i këtij fillim viti është më ndryshe dhe më i çuditshëm se të tjerët.
Meda ka marrur tërë famijen e tij, dhe kanë pozuar në një kuti kartoni si duket.
Ata janë bërë bashkë që të gjithë dhe po duken sikur janë duke u paketuar për të ikur diku.

Akoma nuk dihet domethënia e vërtetë e fotografisë ngase këngëtari nuk e ka sqaruar pse kanë pozuar kështu, por që artistikisht duken bukur këto pamje të tyre./InfoKosova/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *