Me zërin që i dridhej Eli Fara i tregon të gjitha për ish-burrin para Ardit Gjebreas: Ishte dashuria e parë familja u t urp ërua nga mua pastaj u ndamë…

Lajme nga Bota

E ftuar në rubrikën “Tani mund të këndosh” tek E Diela Shqiptare ka qenë këngëtarja e njohur Eli Fara. Arditi dhe Eli kanë realizuar një intervistë mjaft të këndshme në qytetin e këngëtares në Korcë, mes këngëve dhe humorit.


Eli Fara për herë të parë ka folur për jetën e saj pri vate, si e ka njohur ish-bashkëshortin dhe arsyen pse u nda nga ai.

Ardit Gjebrea: Nuk ke folur asnjëherë për jetën tënde private, nuk të kam dëgjuar, është një vajzë në jetën tënde, si erdhi, cila është historia?


Eli Fara: Vajza ka ardhur në jetë kur unë isha shumë e re, isha vetëm 18 vjeç, kështu që kuptohet se jam martuar shumë e re në një situatë jo fort komode. Jo fort komode edhe për ta thënë. Unë isha në shkollën e mesme dhe studioja për kanto dhe merrja pjesë në aktivitete kulturore. Shumë shpesh isha për prova në pallatin e kulturës dhe aty kalonin djem çapkënë korçarë. Njëri prej tyre mu q ep keq, nuk shpëtova dot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *