Me vello e frizurë, Afërdita publikon foto të rrallë, kështu dukej në ditën e martesës

Lajme nga Bota


Me vello e frizurë, Afërdita publikon foto të rrallë, kështu dukej në ditën e martesës. Kështu dukej në ditëtn e martesës.

Afërdita Demaku është një ndër këngëtaret më të përmendura në skenën muzikore.

Pasi që ka një stil unik, ajo gjithmonë qëndron në krye të mediave rozë, shkruan “Kosovarja”.

Në shumicën e imazheve që publikon, shihet që ajo gjithmonë ka qenë e veçantë dhe e dalluar për paraqitjet fizike.

Në fotografinë e saj që ka në Instagram shihet që këngëtarja edhe në ditën e martesës ka qenë e rregulluar me një grim unik t të asaj kohe.

Shikojeni në vazhdim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *