Më te pastërta këpucët e Leonores, sesa goja e

Lajme nga Bota


Jo pa arsye, humanisti e hoxha Halil Kastrati e kishte ftuar në emisionin e tij me karakter bamirës këngëtaren e famshme Leonora Jakupi.


Leonora, është bërë pjesë e emisionit “E premtja me Halilin”, duke iu bashkuar kauzës së tij humanitare.

Hoxha i njohur, tregoj se Leonora është humaniste, por e pa eksponuar, e për këtë dëshmojnë rastet që i di ajo dhe familjet që i ka ndihmuar, shkruan “Kosovarja”.

Nga disa shikues e komentues rrjetesh sociale, kishte kritika rreth veshjes luksoze të Leonores dhe hyrjes me këpucë në shtëpinë e familjes së varfër.

Ndërkohë, kishte edhe ata që e mbrojtën fuqishëm këngëtare , duke thënë se këpucët e Leonores janë më të pastërta sesa gojët e disave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *