Me siguri nuk e keni ditur më parë, zbuIoni se përse ju shfaqen këto njoIIa të kuqe në Iëkurë

Lajme nga Bota


Nëse kohët e fundit keni vërejtur disa njolla të kuqe në lëkurë, mos u trembni! Ne kemi disa kura natyrale që me siguri do të lehtësojnë shqetësimet tuaja.


Ju keni vërejtur disa njolla të kuqe në lëkurë dhe menjëherë kërkoni në internet për shkaqet. Shumica e faqeve mjekësore ju kanë bërë të besoni se të gjitha simptomat tuaja tregojnë sëmundjen më të keqe të mundshme. Prisni për një sekondë, merrni frymë. Ne kemi disa ilaçe shtëpiake efikase për njollat e kuqe në lëkurë.


Por së pari, ne duhet t’ju tregojmë se çfarë i shkakton njollat e kuqe në lëkurë, kështu që ju jeni të mirë-informuar për ta trajtuar atë në një mënyrë pak më të qetë.

Shkaqet e mundshme të njollave të kuqe në lëkurë mund të jenë:

– Një reagim alergjik ndaj diçkaje

– Njolla të kuqe të lëna nga aknet

– Nëse keni zhvilluar një shenjë të lindjes vaskulare

– Pikat në lëkurën tuaj për shkak të angiomave

– Miprodhimi i proteinave

– Një skuqje për shkak të nxehtësisë

– Një kapilar i çarë

– Pickimet e insekteve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *