Më në fund, Andrra Destani zbulon fytyrën e Ayanit

Lajme nga Bota


Nuk ka ende një muaj që kur Andrra dhe Sinani u bënë prindër për herë të dytë.

Ardhja në jetë edhe e një djali tjetër solli gëzime jo vetëm tek Sinanai e Andrra por edhe në familjet e tyre, shkruan “Kosovarja”.
Në ditët e para Andrra vepronte si shumica e nënave vip, duke mos e zbuluar fytyrën e Ayanit.

Por me kalimin e ditëve, ajo ka filluar ta zbulojë princin e vogël- vëllain e Ansit.
Ashtu sicc veproi edhe sot me këtë imazh kaq të këndshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *