Me lot në sy dhe zërin që i dridhej, f let m otra e Klodian Rashës: Dua ta di përse ia morën jetën vëllait tim ishte vetëm 25 vjeç kur sollën trupin e tij unë….

Lajme nga Bota

Teksa prot esta për vr asjen e 25-vjeçarit Klodian Rasha është zhve ndosur te Kryeministria, në një rrëfim ekskluziv për gazetaren Kristi Gongo, gjatë një lidhjeje direkte me emisionin “Ftesë në 5” është rrëf yer motra e të ndjerit, Bora.


E gjendur në protestë, Bora shprehet mes emocionesh se kërkon dr ejtësi dhe dorëheqjen e kryeministri Edi Rama dhe ministrit Sandër Lleshaj.

“Dua një të dr ejtë nga shteti, dua të drejtën e vëllait tim. Për çfarë më u v ra? Për çfarë nuk qël loi në a jër. Kërkoj drejtësi për vëllanë tim, ne duam të drejtën për çfarë arsye është vr arë. Ka qenë djalë shumë i rregullt, nuk ka pa sur ar më. Kërkoj të dorëhiqet Edi Rama dhe Sandër Lleshaj, kërkoj mbështeteje sa më shpejt. Nuk e prisja kur kam marrë vesh se vëllai im është i vr arë, më thoshin se është arr est uar, kur ma kanë sjellë jam tro nd itur”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.