Me këto fjalë e uron Ermali motrën e tij për ditëlindje

Lajme nga Bota

Bulza Fejzullahu sot ka ditëlindjen.

Këngëtari e ka uruar me një fotografi të publikuar

Ai i ka shkruar edhe një mbishkrim imazhit duke i uruar më të mirat motrës së tij.

“Urime ditëlindjen motër, të du sa krejt botën edhe 100”, ka shkruar Ermali.

Ndryshe, përveç Ermalit Bulza ka marrë urime edhe nga Sabri Fejzuallahu dhe nëna e saj, Nera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *