Me këtë fustan Remzia po duket shumë e shëndoshë

Lajme nga Bota


Remzie Osmani është një këngëtare e dalluar në mediat rozë. Me postime të ndryshme në rrjete sociale, ajo gjithmonë kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Duke i kushtuar gjithmonë rëndësi pamjes së jashtme, këngëtarja duket perfekte dhe nuk ua lëshon rrugën vajzave të reja. Ajo që merr vëmendje në imazhin e fundit, është fustani i saj që e bën të duket më e shëndoshë. Vlerësojeni edhe ju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *