Me apo pa dashje Loredana zbùloi diçka në lídhje me Mozzik (FOTO)

Lajme nga Bota


Mozzik dhe Loredana janë një nga çiftet më të dashura të publíkut. Edhe pasi u ndànë të gjithë donim t’i shihnim sërish bashkë. E tani që janë bashkë mézi présim të mësojmë détaje të reja rréth tyre.


Që patën një krísje dhe u ndànë për disa kohë këtë e dimë, por a u dívòrcùan vërtetë Mozzik dhe Loredana?

Pòstimi i fundit i reperes i ka treguar të gjitha! Nuk e dimë nëse e ka treguar qëllímisht emrin e saj në biletën e avionit apo e ka pòstuar pa e menduar gjatë, por sytë e të gjithëve shkuan tek mbiemri i reperes.

Loredana Aliu- shkruhej krahas biletës ndërsa fansave iu bë zemra mal nga gëzimi!

Pikërisht ky emër dhe mbiemër ka treguar se pavàrësisht mosmàrrëvéshjeve për disa kohë, Loredana dhe Mozzik s’janë ndàrë kùrrë në letra dhe ajo ka mbàjtur gjithmonë mbiemrin e partnerit!

Pak ditë më parë fansat kanë kàpur një detaji tepër të bukur. Bëhet fjalë pikërisht për një unazë në gishtin e Loredanës…në fakt në gishin e martesës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.