Mc Kresha i përkushtuar edhe ndaj fesë, bën veprim mahnitës

Lajme nga Bota

Mc Kresha e ka falur sot namazin e xhumasë në xhaminë e Shipolit, bashkë me imamin e kësaj xhamie.


Këtë gjë e ka bërë të ditur vetë hoxha Fatmir Latifaj, i cili ka publikuar fotografi me reperin.

“Sot mbas xhumase @tavnikcity 🕌”, ka shkruar Latifaj.

Ndryshe, Kresha së fundmi u martua dhe u bë baba, e cila gjë e ka tërhequr mjaft shumë nga skena publike.

Leave a Reply

Your email address will not be published.