Mbesa e Remzie Osmanit është kopje e saj, kaq e ëmbël është ju “shkrinë” (FOTO)

Lajme nga Bota


Kaq shumë i ka ngjarë mbesa Remzie Osmanit. Këngëtarja e njohur e muzikës popullore, Remzie Osmani, është nënë e gjyshe e lumtur.


Mbesa e saj Emma, përditë e më shumë po ia merr zemren këngëtares së afirmuar të skenës sonë muzikore, shkruan “Kosovarja” Remzia, këto kohë ka realizuar disa projekte, por nuk ka qenë prezente në dasma e ahengje, ku edhe e ka burimin kryesor të fitimit familjar

Pasi nuk ka pasur shumë punë, ajo e ka ndjerë më tepër praninë e mbeses, e cila e ka bërë mjaftë të lumtur, e madje po i ngjan shumë, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *