Mbani lotët! Nëna e Ejlylit të bukur humb jetën, mësoni çdo të ndodh në telenovelën që ju ka fiksuar: Si do ia thotë ajo motrës dhe vëllait..

Lajme nga Bota

Mesude ndërron jetë teksa Ejlyl e përjeton plot d himbje këtë moment. Mes lotësh dhe të bërtiturash rrënqethëse Ejlyl nuk pranon ta lar gojnë nga e ëma e vd ekur.


Songyl shkon të ur ojë Zehrën për shtatzëninë. Pas ndarjes nga jeta të Mesudes Gynej kupton sesa të rëndësishme janë nënat. Ai shkon takon Selenin dhe e përqafon i përmalluar duke i thënë se pavarësisht gjithçkaje ai e do shumë. Feride së bashku me vajzat dhe Serkanin i qëndrojnë pranë Ejlylit në këtë moment të vështirë që po kalon. Ejlyl me një vështirësi të madhe arrin t’i tregojë Byshrës se nëna e tyre u nda nga jeta. Xhemre dhe Meral kujtojnë gjithashtu me lot në sy vdekjen e nënave të tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *