Mban Lotët Nga Kjo Histori! Gruaja Shqiptare E Tregon: Njerëzit E Burrit Më Hodhën Nga Shkallët, Kur Isha Shtatzënë…

Lajme nga Bota


Dje në “Dua të të bëj të lumur” u transmetua historia e Pranverës, e cila ishte dh unuar nga familjarët e ish-bashkëshortit. Ata i kishin kërkuar të mos bënte fëmijë dhe të abor tonte.


Pranvera ishte martuar vite më parë, ndonëse motra dhe mamaja e saj nuk kishin qenë dakord. Këtë mbrëmje ajo i kishte ftuar në program të dyja për t’iu kërkuar falje që nuk i kishte dëgjuar.

Motra e saj rrëfeu momentin kur kishte zbuluar që Pranvera po ke qtrajtohej nga familjarët e ish të shoqit. Sipas tyre, këta të fundit e kishin shtyrë nga shkallët në kohën kur ishte shtatzënë.

“Unë e dija pavarësisht se kjo nuk më tregonte. Flisja me të, ato i thonin “ti rri duke folur gjatë gjithë kohës me mamin, do që të ikësh atje”. I thoja “po ça kanë”, asgjë më thoshte. Edhe kur ra nga shkallët më tha “mos i trego mamit por më duket se më shtynë”. Ishte shtatzënë, 7 muajshe. Unë e dija që ato e kishin hedhur sepse nuk donin që të lindte fëmijë”, rrëfeu ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.