Mbajti motrën e pajetë një vit në shtëpi me nënën/ Do çuditeni ku ka filluar punë Blera Josifi: Në Shtet

Lajme nga Bota

Dhjetë muaj më parë këtu në Kombinat, në katin e tretë të një pallati, nënë e bijë, Zhaneta dhe Anisa

Josifi u vetës akrifi kuan, pasi besonin në rin g jallje. E vetmja, që mbij etoi ishte vajza e madhe e familjes përmetare, Blerta Josifi.

Ajo qëndroi për disa kohë në spital për shkak të gjendjes së rënduar shëndetësore, në të cilën u zbulua nga p ol icia.

Blerta Josifi dalëngadalë po i rikthehet jetës normale. Afro një muaj më parë, ajo është punësuar si arkiviste pranë Arkivit të Sht etit, ndërsa po qëndron në banesën ku humbi nënën dhe motrën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *