Martohen Shpati dhe Selvija

Lajme nga Bota

Shpati dhe Selvija kanë bërë kurorëzim fetar.


Shpati është kurorëzuar me Selvijen.

Lajmin e ka zbuluar vet bashkëshortja e këngëtarit përmes opsionit pyetje/përgjigje në Instagram kur dikush e pyeti për dasmë.

Ajo thotë se janë të kurorëzuar dhe se nuk kanë plane për dasmë për shkak të pandemisë.

Gjithsesi në disa intervista, Shpati ka thënë se e do një dasmë shumë të madhe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *