Manastirliu shkon te in fektivi, mjekja fillon të qajë me të madhe, nuk po e pushonin dot

Lajme nga Bota

Manastirliu shkon te in fektivi, mjekja fillon të qajë me të madhe, nuk po e pushonin dot


Manastirliu shkon te in fektivi, mjekja fillon të qajë me të madhe, nuk po e pushonin dot


Ministrja e Shendetesise Ogerta Manastirliu ka zhvilluar sot nje takim me mjeket e spitalit Co vid1 ku bashke me te ishte edhe drejtuesi i OBSH per Evropen Hans Kluge.
NDer fjalet e saj falenderuese, ministrja ka shprehur vazhdimisht mbeshtetjen per bluzat e bardha duke i premtuar se kete luf te ndaj kesaj se mundje do ta kalojne te gjithe bashke.

Mirepo ne kohen kureshte duke folur drejtori i OBSH Kluge, ajo shikohet teksa i afrohet dhe merr prane vetes nje mjeke. Ne fillim nuk kuptohet arsyeja e ketj veprimi por me pas kuptohet shume mire pasi mjekja duket qe po lotonte pa pushim.
Por ndonese ministrja dhe shefja e In fektivit jane munduar ta qetesojne, doktoreshe Nevila vazhdon te qaje ndersa Hans Kluge ishte duke folur para gjithe stafit te In fektivit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *