Mamaja e tij ndan lajmin e rëndë për këngëtarin e famshëm Shpat Kasapi

Lajme nga Bota


Në “Ftes në 5” me Bieta Sulon, ishin të ftuar këngëtari Shpat Kasapi dhe mamaja e tij Gjylymsere. Në studio u fol se si familja Kasapi është duke e kaluar këtë periudhë izolimi. Por në një moment, Gjylymsere i shprehu një dëshirë Bietës: “Dua që vitin tjetër Shpati të jetë i ftuar në televizionet tuaja dhe të ketë një nuse”. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive


Në “Ftes në 5” me Bieta Sulon, ishin të ftuar këngëtari Shpat Kasapi dhe mamaja e tij Gjylymsere. Në studio u fol se si familja Kasapi është duke e kaluar këtë periudhë izolimi. Por në një moment, Gjylymsere i shprehu një dëshirë Bietës: “Dua që vitin tjetër Shpati të jetë i ftuar në televizionet tuaja dhe të ketë një nuse”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *