Makinën e tyre e mori para kamioni, dalin detajet rrëqethëse: Këta janë tre shqiptarët nga e njëjta familje që dhanë shpirt në mes rrugës në Gjermani

Lajme nga Bota

P o lic ia gjermane të premten ka kon firmuar vde k jen e 3 personave në Gjermani duke theksuar se bëhet fjalë për 2 persona me shtetësi kosovare dhe një të tretë për pasaportë zvicerane, por që të tre kanë mbiemrin e njëjtë.


Komisari i P ol icisë, Mark Gmünder, ka treguar edhe ini cialet e tre personave të cilët kanë vdekur pasi janë përplasur me një kamion.

Bëhet fjalë për personat me inicialet B.K, Z.K dhe F.K, të cilët kanë qenë duke udhëtuar drejt Zvicrës.

Siç shkruajnë mediat gjermane, mosha e të vde ku rve është (12), (18) dhe (35), dhe dyshohet se janë nga Ferizaj.


Lidhur me këtë ak sid ent ka reaguar edhe ambasada e Kosovës në Berlin, e cila ka treguar se është në kontakt me autoritetet gjermane për të zbardhur rrethanat e ngjarjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *