Makina doli nga rruga dhe përfundoi në lumë, babë e bir japin shpirt mes ujit/ Djali ishte vetëm 11 vjeç

Lajme nga Bota

Një ngjarje e rëndë raportohet se ka ndodhur. Një burrë dhe djali i tij, 11 vjeç ka hu mbur rrugën. Makina e tyre u për plas me një urë dhe më pas përfundoi në lumë.


Kjo ngjarje ka ndodhur në Gjermani. Po licia në fillim me ndoi se ishte një a ksident, por tani kanë dy shime se mund t’i kenë bërë diçka makinës së tyre.

Kjo ngjarje ka ndodhur në Bevern rrethi Holzminden, Saksonia e Ulët dhe se burri ishte 36 vjeç. Si raporton ”Bild” si babai dhe si djali janë gjetur në ujë të pa jetë.

Një pistë tjetër, që nu përjashtohet është se babai mund ta ketë bërë vetë, pasi ka dashur t’i ma rrë jetën djalit të tij dhe t’i ja pë fund jetës së tij. Por hetimet po vazhdojnë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *