Madhështore nga Adelina Ismaili, i ka bërë me banesa 12 familje të varfra dhe e ka mbajtur gjithçka në mënyrë sekrete

Lajme nga Bota


Adelina Ismaili i ka bërë me banesa 12 familje të varfra dhe e ka mbajtur gjithçka në mënyrë sekrete.

Këngëtarja e mirënjohur shqiptare, Adelina Ismaili, është gjithmonë në qendër të vëmendjes kur në pyetje është muzika e saj.


Ajo ndër vite e ka argëtuar popullin shqiptar si interpretuese e shumë hiteve, të cilat në diskografinë shqiptare mbesin të pavdekshme.
Më pak se sa për muzikën e televizionin, Adelina duket të jetë e njohur në publik edhe për humanizmin e saj, të cilin e ka ruajtur me fanatizëm në mënyrë sekrete.

Nga bamirësia e saj duket se kanë përfituar jo më pak se 12 familje skamnore, të cilat janë bërë me banesa falë kontributit të këngëtares.

Ky lajm ka qarkulluar fillimisht në rrjetet sociale nga disa media të panjohura, por që njërin prej tyre, Adelina e ka ndarë me ndjekësit e saj në Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *