“Ma këpute zemrën”, Qumili me mesazh pikëIIues pas vd ekjes së Cimës

Lajme nga Bota


Sevdai Radogoshi ka shprehur ngushëllimet e tij me rastin e vdekjes së Rasim Thaçit- Cimës.

“Ma këpute zemrën miku im… fjalët nuk po i gjej ta shpreh dhimbjen për ty!

Jeta jote ishte e mbushur vetëm me dashni dhe vepra të mira… “, ka shkruar midis tjerash ai.

Shkrimi i tij i plotë:

E pabesueshme!

Ma këpute zemrën miku im… fjalët nuk po i gjej ta shpreh dhimbjen për ty!

Jeta jote ishte e mbushur vetëm me dashni dhe vepra të mira..

Ishe babai më i përkushtuar e shembullor që kam njohur, i deshe shumë fëmijët Adelinën Burimin, Artanin dhe shoqen Shukrien!

Kujtimet tona s’bashku nuk kanë fund, shoqëria jote dhe humori yt do të më mungoj gjithë jetën, ishe njeriu më i dashtun për mu!

Lamtumirë mbreti i humorit, Rasim Thaçi – Cima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *