M jeku ka dy fjalë rr ëqethëse për he roin Arjan Sala: O vëllai im shqiptar, ti ‘qerase’ me nga një jetë 25 njerëz

Lajme nga Bota


K ardio logu i sp italit “Shefqet Ndroqi” Meriton Siqeca, shkruan një mesazh të ndj erë për 32 vjeçarin Arjan Sala, punonjësi i sigurisë në qendrën tregtare “Casa Italia”, i cili hyri mes fl akëve për të shpë tuar kolegët, por mbeti vetë brenda.


Mesazhi i plotë i Meriton Siqeca:

Nuk të kam njohur, por të paskam mik, o vëlla Shqiptar, o specie në zhd ukje, o Arjan Sala!

Dua të të nxjerr nga fotografia e të të qëras me një kafe (ndërkohë që, zemërgjerësia te ne, matet me kush qëras tavolinën), por ti ke ikur, duke “qërasur” me nga një JETË, 25 njerëz!

Unë e di që do të jetosh edhe 12 orë në zemrat, mendjet dhe fotografitë tona, se ne, duhet t’i kthehemi analizave të thella ra kiha neske mbi zgjedhjet që po vijnë. Unë të premtoj, nga kjo bota këtu, që ke vend në zemrën time përjetë, o he ro!

Nuk të njoha k urrë, por të kam mik përjetësisht, o vëlla Shqiptar! U pr ehsh në p aqe e f orcë e durim familjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *