Lyeni Qafën Me Lëngun E Qepës Së Kuqe Dhe Ju Do Të Shp Ëtoni Një Herë E Mirë Nga Ky Pr Oblem

Lajme nga Bota


Qepët e kuqe përmbajnë shumë v itamine dhe minerale, përfshirë k alciumin, m agnezin, ka liumin, v itaminat C,K etj.


Ato e mbajnë trupin të sh ëndetshëm dhe ndihmojnë në p arandalimin e shumë sëm. undjeve.

Qepët e kuqe janë shumë të shë ndetshme kur gatuhen, mirëpo më të shëndetshme janë pa i gatuar.

Në rast se keni pr obleme me tiroidet në qafë, qepët do të jenë shërimi juaj! Dr. Igor Knjazkinfrom nga Petersburg, është ai që e ka z buluar një r ecetë, ku thotë se në mbrëmje para gjumit duhet të preni një qepë të kuqe në atë mënyrë që l ëngu të rrjedh nga ajo.

Me një gjysmë qepe e bëni masazh qafën rreth gjëndrës t iroide dhe pasi ta përfundoni këtë duhet të flini, por pa e pastruar qafën. Kjo për shkak se lëngu i qepës e jep efektin e vet gjatë natës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *