Lulja e Medes e kallë atmosferën duke vallëzuar me motrat e mbesat

Lajme nga Bota


Bashkëshortja e Medes po tregohet mjaft aktive në rrjetet sociale.

Ndonëse nuk është këngëtare, por ku është parë Meda ka qenë prezente edhe ajo, ndaj ka edhe raporte të mira me shumicën e kolegëve të bashkëshortit.

Që kur është shfaqur virusi Covid 19 sicc dihet dasmat janë anuluar.

E sot në mungesë të dasmave Lulja, motrat dhe mbesat e saj e kanë ‘djegë’ atmosferën në oborrin e shtëpisë.
Nuk dihet arsyeja e kësaj feste, për më shumë shikojeni videon.
https://video.gjirafa.com/luljeta-pergjecaj-88547341-2857406387912187-2515719874195663795-n-mp4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *